ПОДДРЖУВАЧИ (Конференција 27.09.2017)


 My Portal > 2017 - Регистрациска формаPrinter Friendly


use the English version of the REGISTRATION FORM

За дополнителни информации контакт на:
 elena.stoleska@masit.org.mk и jana@masit.org.mk.

Доколку имате проблем со пополнувањето на регистрациската форма во Internet Explorer ве молиме пробајте да ја пополните истата во друг интернет пребарувач.

 

 

ОРГАНИЗАТОР


ПАРТНЕРИ (Форум 26.09.2017)


 

СПОНЗОРИ (Конференција 27.09.2017)
Copyright © 2017. All Rights Reserved