use the English version of the REGISTRATION FORM

За дополнителни информации контакт на:
 elena.stoleska@masit.org.mk и jana@masit.org.mk.

Доколку имате проблем со пополнувањето на регистрациската форма во Internet Explorer ве молиме пробајте да ја пополните истата во друг интернет пребарувач.