ENGLISH

Спонзорски пакети

(Спонзорските пакети се достапни само за конференцијата на ден 27.09.2017 и истите нe важат за ФОРУМОТ на 26.09.2017)

 

Придобивки за спонзорите

 

 

Партнер /

Ко-организатор

 

Златен спонзор

 

 

Сребрен спонзор

 

 

Бронзен спонзор

 

 

Спонзор

 

Конференциско брендирање

ü

 

 

 

 

Обраќање во официјалното отворање

ü

ü

 

 

 

Презентација

1 сесија:

1 час и 30 минути

30 минути

20 минути

15 минути

 

Лого на сите конференциски материјали

ü

(најголемо)

ü

(големо)

ü

(средно)

ü

(мало)

ü

(мало)

Спонзорски промотивни материјали во официјалните конференциски материјали

ü

ü

ü

ü

ü

Видео промо материјали за време на конференцијата

ü

ü

ü

 

 

Пулт за промотивни материјали

посебен штанд

посебен штанд

посебен штанд

групен штанд

групен штанд

 

ЦЕНА

7000*

Евра

4000*

Евра

1500*

евра

400*

евра

300*

Евра

ЦЕНА ЗА ЧЛЕНКИ НА МАСИТ

 

5000

Евра

3000 Евра

1000 Евра

300

Евра

200

Евра

 
* 18% ДДВ не е вкалкулирано во износите  

 

Доколку имате интерес да ја промовирате својата компанија во рамки на конференциската агенда и/или материјали, ве молиме изберете еден од горенаведените спонзорски пакети. Можете да не контактирате на следниот е-мејл: contact@masit.org.mk или на +389 78 296 487.

 

Стоиме на располагање за прилагодување на спонзорските пакети согласно вашите потреби и барања.

 

 

Сите промотивни материјали (лого, флаери, видеа и сл.) потребно е да бидат финализирани и доставени најдоцна 2 недели пред одржувањето на конфренцијата.

 

 

 Превземетe го документот во PDF тука